A webáruházunk szolgáltatásaihoz cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb szolgáltatást és felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben folytatod a böngészést és vásárlást. úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a webáruházban használt cookiek ellen. Több információ erről.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kedves Látogató! 

A Katicásbolt egy online secondhand, anyukáktól...anyukáknak...

Üzletünkben márkás, kiváló minőségű, válogatott használt gyerekruhákat és kiegészítőket vásárolhattok meg. Ruháink magyar édesanyáktól, német és angol importból származnak. 

A Katicásbolt létrejöttében nagy szerepe volt a kisfiúnk születésének. Akkor kerültünk bele a "nagy körforgásba", amit a -jót-olcsón-honnan- hármasa jelentett számunkra. Rá kellett jönnünk, hogy a valóságban a gyermekholmi mindig drágább lesz, mint a felnőtt. Viszont a gyerekek koránt sem használnak ki egy drága szép ruhát, mint mi. Olyan gyorsan nőnek, hogy nem győzzük a ruhásszekrényt pakolni. Az is kiderült, hogy kicsi gyerekkel nem is olyan egyszerű a vásárlás. Kisbabával, vidéken nehézkes a kimozdulás, főleg egy tipegővel! Lehetetlen az üzletekben válogatni.

Ebből jött az ötlet: tegyük lehetővé minden anyukának, hogy nyugodtan vásárolhasson, válogasson minőségi, egyedi holmit elérhető áron! És erre itt az internet! Hiszen minden elérhető, gyorsan megkapjuk a rendelt terméket. Miért ne? 

A Katicásbolt megálmodójaként szeretnénk, ha minden Vásárlónk elégedett lenne. Minden ruha vasalva kerül a virtuális polcra, hogy ha kiveszed a csomagból otthon a megvásárolt ruhát, örömmötök legyen benne.  Ezért a felkínált áruk minősége nagyon fontos, nem csak nektek, hanem nekünk is.

Anyukák, kismamák, apukák, mindenki! Használjátok ki a lehetőséget és vásároljatok az interneten bizalommal!

Böngésszetek, vásároljatok, írjatpk véleményt! 

Ne feledjétek! 2017. októberétől már az első üzletünkben is vásárolhattok, szintén kedvezményes árakon!

Indítottunk egy blogot, ahol érdekességekről, aktualitásokról, kreatív ötletekről és környezetvédelemről lehet olvasni: ez a katicas.blog.hu .

A közösségi médiában is elérhetőek vagyunk: https://www.facebook.com/katicasbolt/

Instagram címünk: https://www.instagram.com/katicasbolt/

Kellemes vásárlást és időtöltést kívánunk! 

A Katicásbolt csapata:

Klinger Zoltán és Nagy Mariann

Márka kereső
Katicáslevél fix

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozz Te is!
Mailchimps-popup