A webáruházunk szolgáltatásaihoz cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb szolgáltatást és felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben folytatod a böngészést és vásárlást. úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a webáruházban használt cookiek ellen. Több információ erről.

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Nem tetszik a ruha, amit megrendeltél? Esetleg nem jó a mérete? Nem igazán azt kaptad, amire számítottál? 

Nem gond, nem problémázunk miatta! Garanciát vállalunk arra, hogy visszakapod a teljes vételárat! Még meg sem kell indokolnod, miért nem akarod a terméket!

Egyet kérünk csak: a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül jelezd felénk a szándékod! 

 

Mi visszatértítjük neked a teljes vételárat és a fuvarozási költséget is a lent leírtak szerint.
De még mielőtt belelendülsz a csomagolásba, kérjük, feltétlenül olvasd el az alábbiakat: 
"Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet szabályozza. A törvény szerint az elállási jog a termék kézhezvételének napjától él! A vevő, az áru átvételét követő 14 napon belül, elállhat a vásárlástól. A kiszállítás és az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható!"
Ha szeretnél az elállás jogával élni, elállási szándékodat tartalmazó egyértelmű nyilatkozatot mindenképpen küldd el nekünk (postán vagy elektronikus úton) az alábbi elérhetőségre:
Cím: Klinger Zoltán János, 2085 Pilisvörösvár, Bocskai utca 9.
E-mail: katicasbolt(kukac)gmail.com
Ebből a célból használd az elállási/felmondási nyilatkozat mintát is. 
Ezúton szeretnénk felhívni minden kedves Vevőnk figyelmét a termékek külső-belső címkéjén található mosási tájékoztatóra, mert a mosási balesetekből adódó károkért nem tudunk felelősséget vállalni. A textilkreszről itt olvashatsz részletesen.
A panaszkezelés és jogvita részleteit itt találod.

 

Márka kereső
Katicáslevél fix

Hírlevél feliratkozás

Csatlakozz Te is!
Mailchimps-popup